Gratis interieuradvies.

1.100 m2 woonplezier.

3 merken onder 1 dak.

Ladela Naaldwijk zoekt verkoop medewerker (parttime)

Wij zoeken een gedreven verkoopmedewerker

Voor onze 1000m2 woonwinkel in Naaldwijk (woonboulevard) zoeken wij een ondernemende en resultaat gerichte verkoopmedewerker die het team komt versterken. Wij zoeken iemand die de mouwen wil oprollen, creatief is en net dat stapje extra wil zetten om onze klanten tevreden te stellen. Je krijgt energie van samenwerken in een team en voorziet de klant met inspiratie die aansluiten bij de woonwensen. Je hebt affiniteit met meubels en inrichting en bent bereid om op koopavonden, zaterdag- en zondag te werken. Een dag in een woonwinkel is nooit hetzelfde; het adviseren van klanten, bestellen van producten, de nieuwste woontrends doorvoeren en andere verkoop gerelateerde activiteiten.

Ladela wonen in Naaldwijk

Ladela Wonen is al decennia lang een begrip in het Westland, gestart in 1979 midden in het centrum van Naaldwijk. Gedurende de afgelopen 41 jaar heeft het bedrijf vele transities doorgemaakt en de winkel is vandaag de dag gevestigd aan de meubelboulevard in Naaldwijk. In oktober 2020 heeft de winkel een make-over gekregen met een bijbehorende vernieuwde collectie. De merken Henders & Hazel en XOOON zijn 2 bekende concepten die gepresenteerd worden bij Ladela in Naaldwijk.

Wat wij bieden

Naast een afwisselende functie in een prettige werkomgeving bieden wij een marktconform salaris en een gunstige personeelskorting.
Gaan jouw handen al jeuken van deze uitdaging en afwisselende functie binnen een unieke en inspirerende werkomgeving?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie die je kunt mailen naar: vacatures@ladela.nl

Met vriendelijke groet,
Marlou Deurloo-Lancée

Over Ladela

Al meer dan 40 jaar is Ladela een begrip in het Westland en omstreken. Ladela is gelegen aan de Woonboulevard in Naaldwijk. Afgelopen oktober heeft de winkel een restyling ondergaan en zijn de 3 merken Henders&Hazel, XOOON & COCO Maison onderdeel geworden van de vernieuwde winkel.

Met een enthousiast team van verkoopstylisten staan wij voor u klaar om u te helpen een mooi betaalbaar interieur uit te zoeken.

Onze merken.

In onze winkel presenteren wij de nieuwste collecties van drie top merken. Altijd met persoonlijk advies van onze experts.

Al meer dan 40 jaar jouw
woonspecialist in Naaldwijk.